Inscripcions cursa BBVA 5K

La inscripció i el pagament es podran fer on-line a la pàgina web de la cursa.

La inscripció estarà oberta des del 5 de setembre, i es tancarà el dijous 16 de novembre a les 14:00 h, o a l’arribar a 600 corredors.

Els drets d’inscripció són:

  5 de setembre (Clubs +10) 6 de setembre Fins a 600 inscrits
Cursa 5K 7 € 8 € 10 €

Si no tens xip propi, el lloguer de xip blanc costa 1 € que s’afegeix al preu de la inscripció.

Està totalment prohibit córrer sense dorsal o amb el dorsal d’un tercer. Es podran fer canvis de dorsal fins al dia 12 de novembre enviant un e-mail a info@mitjalleida.com. Ho haurà de fer l’atleta que cedeix el dorsal indicant les dades del seu substitut. Més enllà d’aquesta data no s’acceptarà cap canvi.

No es tornaran els diners un cop efectuada la inscripció excepte per una causa justificada i abans del 5 de novembre. La devolució de la inscripció suposarà una penalització de 3 € per gastos de gestió.

TAPACOLLS EDICIÓ ESPECIAL 25è ANIVERSARI

Durant el proces d’inscripció pots comprar aquest fantàstic tapacolls del nostre patrocinador tècnic Sport HG, què commemora el 25è aniversari de la Mitja Marató de Lleida.
Descripció técnica:
Pes: 46 gr.
Composició: 85% Climatherm®, 8% Elastan, 7% poliamida.
Tapacolls estampat HG-GLIM. Teixit suau i confortable, amb termoregulació intel·ligent perquè s’adapti a cada condició atmosfèrica. Porta un 8% de elastà, fent-lo ajustat i tècnic, encara que no és compressiva. Conté totes les tecnologies pròpies del Climatherm: ràpid assecat, ràpida assimilació i evaporació de la suor, eliminació de l’olor, protecció contra raigs UVA, i tractament antibacterià. Alta comoditat, sense rascades ni irritacions.

Organitza

Organitza mitjalleida

Patrocina

Rodi mitjalleida

Patrocinador tècnic

Col·laborador principal

Compartir: